top of page

VÅRA 7 HUS

Strömsborg är en plats för vila och rekreation och är numera öppet året runt, då det största huset Elim är renoverat och vinterbonat. 

Lillstugan_web.jpg
Sjöhaga_web.jpg
Skogshyddan_ny.jpg
Pilgrimsro_web.jpg
Borgen_web_edited.jpg

På Strömsborg finns sex charmiga, välutrustade och renoverade sommarvillor från början av 1900-talet, samt en lillstuga alldeles vid vattnet. Det största huset, Elim, är senast renoverat och vinterbonat, vilket gör att det går att hyra året runt. De övriga husen är främst tänkta för sommarboende – men går att använda sen vår och tidig höst.

 

Borgen, som tidigare var ett pensionat, har några mindre samlingssalar och rum för den som vill sitta och läsa. Här finns också rum för enskild andakt och tv. Borgen är i första hand öppet sommartid och här bor de som är värdar på Strömsborg. Här kan du även låna båtar och kolgrill samt hyra tvättmaskin.

Husen hyrs ut med självhushåll. Sänglinne ingår inte och alla hus är rök- och hundfria. Städning ingår inte heller utan ombesörjs av de som hyr. Det är ca 10 km till närmsta livsmedelsaffär, så tillgång till cykel eller bil är nödvändig.

bottom of page