top of page

VÄLKOMMEN TILL STRÖMSBORG

Strömsborg är en vacker plats vid havet, på Rådmansö i Roslagen strax intill Riddersholms naturreservat. Strömsborg är en härlig plats som inspirerar till vila, rekreation, skapande och gemenskap för stora och mindre grupper av olika slag. Här kan man bada, ta en roddtur till kobbarna utanför eller ta promenader i närområdet.

Elim-web_edited_edited.jpg
Borgen_skymning.jpg

Elim, vårt vinterbonade hus som kan hyras året runt och Borgen som vi har gemensamma samlingar i på sommaren.

Strömsborg ägs av Stiftelsen Strömsborgs Vilohem, som enligt stadgarna ska ”främja vård åt behövande genom rekreationsvistelse”. Verksamheten var tidigare ett vilohem, främst för missionärer. Idag riktar sig stiftelsen främst till dem som behöver vila, rekreation och inspiration som personal, volontärer, ledningsgrupper etc i t ex församlingar och diakonala organisationer.

   Stiftelsen har även börjat arrangera och bjuda in till egna temadagar som man kan läsa om under Aktuellt här på hemsidan.

   Det finns sju vackra sekelskiftshus och 6 av husen är för uthyrning.

Elim, är vinterbonat och kan hyras året runt. Juni – augusti är alla 6 husen tillgängliga för uthyrning, utom Borgen, där gårdens värdar bor som också inbjuder till en del gemensamma samlingar. Under tiden 15 juni-15 augusti nås värden på 073-701 32 27. Det finns också möjlighet att hyra som privatperson.

 

Om du/ni är intresserade av att hyra på Strömsborg, fyll i intresseanmälan så hörs vi av inom en vecka.

bottom of page